Ești student și stai în chirie sau tocmai ai absolvit facultatea și te-ai mutat împreună cu prietenul sau prietena ta într-un apartament sau garsonieră. Poate deja lucrezi sau ești într-un internship nu foarte generos pe partea financiară. Cert e că simți că e timpul pentru cumpătare. Iar acest lucru înseamnă să petreci mai multă vreme în locul de care vârsta și circumstanțele familiale te-au protejat o bună perioadă de timp: bucătăria.

Mai primești, probabil, mâncare de-acasă. Pe ai tăi nu-i lasă inima să nu te hrănească corespunzător, în fond au avut grijă de tine atâta amar de vreme. E o exprimare a dragostei de care nu vrei să te îndepărtezi, dar simți că poți mai mult. Nu te speria! Ai un „atac” de responsabilitate care-ți va prinde foarte bine.

Așa că, hai, intră! Bucătăria e locul acela în care nu alini doar poftele culinare, dar și apetitul de socializare și cheful de joacă. “Înarmează-te” cu răbdare și explorează! Umple-ți rafturile cu farfurii colorate! Cumpără câteva tigăi și cratițe care să te însoțească în aventura pe care tocmai o începi! Experimentează! Începe încet, nimeni nu se așteaptă să devii Chef peste noapte. Sărbătorește primul ou poșat care-ți iese! Bea un pahar de vin când faci primele paste puttanesca! Cheamă-ți prietenii în vizită când te simți în stare să gătești pentru toți.

Și, mai presus de toate, bucură-te! Ai intrat pe un tărâm care te poate duce la inima oamenilor din jurul tău! Și merită să explorezi toate drumurile care pot face asta!

În fiecare săptămână vă așteptăm aici, pe blogul Vegeta, cu o nouă incursiune în bucătărie. Urmărește-ne, avem surprize și sfaturi, ca să fie totul cât mai ușor!

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *