Începând cu 27 iulie și până pe 27 septembrie, Vegeta organizează campania națională Vegeta Grill încinge grătarele cu premii”, prin care îi invită pe pasionații grătarelor să descopere noile produse Vegeta concepute special pentru ei și pentru mese și picnicuri savuroase și, totodată, să participe la promoția care le-a rezervat șansa la sute de premii.

În perioada campaniei, orice produs Vegeta cumpărat din cele participante înseamnă o șansă de câștig în plus. În promoție intră toate produsele Vegeta Grill, atât noile condimente deshidratate cât și inovația Vegeta condimente lichide pentru marinare. De asemenea, parte din promoție sunt și noile Condimente lichide Universal și cu Usturoi pentru marinarea fripturilor pregătite acasă, alături de condimentele deshidratate, dar și de noul concept culinar Ajvar.

Fiecare produs participant la promoție va fi însoțit de o etichetă cu un cod unic răzuibil, ce trebuie înscris pe site-ul  www.vegeta.ro/grill-concurs/, intrând astfel în competiția pentru premiile zilnice, săptămânale, sau pentru premiul cel mare.

Vara asta, apetitul pentru grătare apetisante și mese delicioase alături de cei dragi se răsplătește cu premii. Pe întreaga perioadă a campaniei, în fiecare zi, 15 participanți vor câștiga accesorii pentru ieșirile la grătar, iar săptămânal, vom desemna câștigătorul unuia dintre cele 10 grătare electrice Tefal, pentru atunci când ai poftă de un ospăț cu gust de grătar și vremea de afară te ține în casă. În plus, orice cod înscris îți crește șansele de câștig a premiului cel mare, un sejur de două persoane în Croația, pentru cele mai frumoase amintiri.

Așa că, vara aceasta Vegeta alimentează pofta de grătare cu noile produse special create pentru gusturi de milioane, dar în acelați timp încinge grătarele cu premii.

Din 27 iulie produsele Vegeta își așteaptă pe rafturi degustătorii și sutele de câștigători.

*Mai multe informații puteți afla pe www.vegeta.ro/grill-concurs/

Poftă bună la premii!

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *