Am oferit reţeta relaţiei şi am descoperit reţeta succesului

Aplicaţia Vegeta  Tu ştii care este reţeta relaţiei tale?” a câştigat premiul al treilea la categoria „Aplicaţii de Facebook” la Webstock Awards 2015, cel mai important eveniment de Social Media din România.

În primăvara acestui an, ne-am gândit să facem un recensământ al relaţiilor. Indiferent că erau îndrăgostiţi de o persoană anume, de mâncare sau pur şi simplu de viaţă, fanii de pe pagina de Facebook Vegeta Romania au avut la dispoziţie timp de o lună o aplicaţie cu adevărat distractivă. Cei peste 1300 de fani care au accesat-o au aflat că împreună cu jumătatea lor sunt, spre exemplu, mititei amorezei, pilaf iubibil sau ciulama sfioasă de ciuperci.

Marele câştigător a avut propria pagină de net

Tu ştii care este reţeta relaţiei tale?” a început pe 18 martie şi timp de o lună am împărţit fanilor mii de premii constând în produse Vegeta. Povestea de dragoste a marelui câştigător a făcut înconjurul netului. Acesta a avut parte de propria pagină de internet, dar şi de un banner online special creat pentru el şi postat pe pagina bloggerului oficial al campaniei.

Juriul Webstock a apreciat impactul avut de aplicaţie în rândul utilizatorilor şi creativitatea proiectului.

webstock-am-descoperit-reteta-succesului-vegeta-2

Încă poţi să accesezi aplicaţia

Aplicaţia poate fi găsită în continuare pe pagina de Facebook Vegeta Romania, aşa că, dacă nu ai încercat-o, poţi să o faci acum. Concursul nu mai este în desfăşurare, dar rezultatele sunt la fel de simpatice.

aplicatie-tu-stii-care-este-reteta-relatiei-tale
aplicatie-tu-stii-care-este-reteta-relatiei-tale
aplicatie-tu-stii-care-este-reteta-relatiei-tale
tu-stii-cum-arata-reteta-relatiei-voastre
aplicatie-tu-stii-care-este-reteta-relatiei-tale
aplicatie-tu-stii-care-este-reteta-relatiei-tale

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *