Nimic nu aduce zâmbetele pe chipul celor dragi așa cum o face o masă pe care tronează o fripturică aburindă și suculentă, care emană miresme mai mult decât seducătoare pentru papilele tale gustative. Lasă atmosfera de vacanță să-și facă simțită prezența nu doar în weekendurile petrecute alături de prieteni, ci oricând ți-e poftă de gustul desăvârșit al unui grătar bine făcut. Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka, este aici să-ți ofere câteva ponturi prețioase despre cum poți să-i ademenești pe toți cei dragi – chiar și pe cei mai pretențiosi – cu un grătar demn de MasterChef.

Cel mai important truc este să nimerești gusturile tuturor. Unii preferă carnea mai grasă, alții preferă varianta light, unii mai bine făcută, alții adoră un grătar abia perpelit. Totuși, nimeni nu refuză un grătar cu un gust bogat, bine pătruns de aromele delicioase ale Vegeta Grill condimente pentru carne la grătar. Asta pentru că Vegeta Grill unește gustul mirodeniilor faimoase, precum oregano, cardamon, patrunjel și foi de dafin, cu savoarea legumelor deshidratate. Toate pătrund perfect carnea îmbrățișată de flăcările grătarului și-i dezlanțuie aromele ascunse.

Pentru delicioasa rețetă mixt grill propusă de Chef Liviu Balint ai nevoie de: coaste barbeque, ceafă de porc, piept de pui, cabanos și cotlet de porc. Cantitățile le vei alege în funcție de numărul de invitați pe care vrei să-i uimești cu talentul tău gastronomic. Presari Vegeta Grill peste (viitoarele) fripturi și lași bunătățile să fie pătrunse în tihnă, aproximativ 30 minute. Numai bine, ai timp să schimbi o vorbă cu musafirii sau să verifici dacă jarul este generos. Odată trecute cele 30 minute de împrietenire dintre condimentele Vegeta Grill si carnea îmbietoare,  totul va merge ca uns. Singura ta grijă va fi să te asiguri că toată lumea mai primește cel puțin încă o porție. Cererile nu vor înceta să apară,  te asigură Chef Liviu Balint. Când îmbini maiestuos atât de multe condimente atent selecționate, gustul cărnii este evidențiat și nimeni nu va rezista tentației prea mult, nici măcar cei aflați la dietă.

Așa că, pregătește-te cum se cuvine pentru o vară plină de savoare și o veșnică atmosferă de…sărbătoare!

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *