Nimic nu se compară cu timpul petrecut alături de prieteni. Glumele nesărate, poveștile cu condiment, discuțiile în contradictoriu sau confesiunile de suflet, toate sunt zale ale lanțului prieteniei, care fac dintr-o ieșire cu prietenii un eveniment, sau un moment de pus la suflet. Prietenia, însă, nu se învață la școală, se descoperă trăind, iar acela care nu a învățat ce este prietenia, cu siguranță nu a trăit nimic. Tocmai de aceea, pentru că prețuim prietenia, iar timpul petrecut alături de cei dragi este unul câștigat, niciodată pierdut, iată câteva propuneri de petrecere a timpului pe care merită să le experimentezi împreună cu gașca ta!

Grătarul de weekend

Grătarul este combinația perfectă dintre distracție și mâncare. Este, totodată, un mod de relaxare și destindere. Pentru că reușita inițiativei depinde în mare măsură și de mâncare, nu-ți lăsa prietenii cu foamea în stomac. Simplu, ușor, rapid poți obține rezultate delicioase. Alege carnea în funcție de preferințele prietenilor și mare atenție la modul în care o pregătești pentru grătar. Spre exemplu, poți găti doar un anumit tip de carne – doar pui sau doar porc – și să obții gusturi diferite. Secretul constă în marinare. Vegeta îți propune marinarea în Vegeta Grill condiment lichid cu bere, care conferă suculență fiecărei bucăți de carne în drumul ei către grătar. Ingredientele naturale, fără potentiatori de aroma si conservanți artificiali, și gustul subtil al berii te vor cuceri pe loc! Dacă știi că prietenii tăi preferă aromele ceva mai intense, pentru același tip de carne poți folosi Vegeta Grill Condiment lichid picant, care conține doar ingrediente atent selecționate. În numai 30 de minute marinada oferă suculență cărnii, iar ardeiul iute, coriandrul, ghimbirul, ceapa, usturoiul și țelina, ardeiul gras, boiaua dulce, piperul negru și foile de dafin fac echipă perfectă pentru un rezultat fantastic. Nu mai ai nevoie decât de o bere rece și 5 prieteni care să-ți fie alături.

Răcorire la piscină

Ne place sau nu, vara nu aduce doar vacanța sau concediile, vine la pachet cu canicula și toropeala. Oricât de multe lichide ai consuma, de la un punct, căldura dogoritoare poate fi domolită numai cu ‘‘intervenții’’ externe. Pentru că statul sub ventilator sau aer condiționat nu sunt cele mai sănătoase alegeri, iar canicula verii face casă bună cu apa rece din piscină, o bălăceală cu prietenii este răspunsul unei zile perfecte de vară. Echipa de distractie, costumul de baie și șlapii sunt singurele lucruri de care ai nevoie; nici nu mai contează dacă știi sau nu să înoți. Important este să începi de dimineață distracția și să o duci cât mai departe în seară pentru că nimic nu se compară cu timpul petrecut alături de prieteni.

Seri de fotbal

Vara 2016 este vara Campionatului European de Fotbal din Franța. Timp de o lună, la toate terasele vor rula meciurile din campionat, discuțiile la mese vor fi despre pronosticuri, surprize și scheme de joc, iar berea va fi principalul combustibil pentru serile lungi de fotbal. Discuțiile antrenante și rivalitățile sportive îți vor umple serile și îți vor da energia necesară doar cât pentru o zi de muncă. Va fi nevoie de un nou plin, seara urnătoare, aceeași terasă, aceeași prieteni, altă confruntare sportivă. Ce fac domnișoarele în tot acest timp? Se bucură la rândul lor de fotbal, faze încinse și bere rece la o terasă alături de pietenii lor. Nimeni nu e exclus de la un pahar de voie bună și comentarea fazelor controversate.

Maraton de filme

Sălile de cinematograf cu fotolii din piele în propria casă sunt la modă în rândul vedetelor americane. Nu ne așteptăm să ai așa ceva în apartamentul tău de pe Colentina, nici măcar un sistem home cinema, însă e obligatoriu bolul cu popcorn făcut în casă și prietenii cu care să îl savurezi. Mirosul de popcorn proaspăt din cratiță este de cel puțin 100 de ori mai îmbietor decât pielea fotoliilor prezentate de staruri la televizor. Contrele între amici pentru alegerea filmelor, comentariile la scenele incitante și pariurile pe deznodământ sunt momentele care contează cu adevărat. Warcraft, Suicide Squad, Star Trek Beyond sunt doar câteva din blockbasterele verii 2016 care așteaptă să își primească nota de trecere de la tine și prietenii tăi.

Petrece timp de calitate alături de prietenii tăi și bucură-te de viață! Oamenii sunt cei care ți-o fac mai frumoasă.

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *