Am găsit un studiu interesant pe care îl vom împărtăși și cu voi. Este despre ce mânâncă românii, ce cred că e sănătos pentru ei și alte alegeri culinare pe care mulți dintre noi le facem.

E gustul din copilărie…

Românii care s-au arătat interesați de acest studiu, remis de MEDIAFAX, au contribuit la concluzia că multe preparate și gusturi pe care le avem, sunt cu noi înca din vremea copilăriei. Cu alte cuvinte, așa cum ne-au obișnuit mamele noastre, așa ne vom obișnui și noi copiii.

La întrebarea „ce constituie pentru tine o masă sănătoasă?”, răspunsul dat adesea a fost „mâncarea gătită în casă”. Pentru că doar o ciorbă de pui gătită în casă se poate bucura de gustul borșului Vegeta cu legume, pe care o dată ce l-ai gustat, nu te mai saturi de el.

vegeta-ce-mancaruri-le-plac-romanilor-supa

Să nu uităm micul-dejun

De asemenea, românii văd micul-dejun ca pe cea mai importantă masă, în care trebuie să ne înarmăm cu alimente bogate în nutrienţi (calorii, proteine, carbohidraţi), pentru a ne asigura că avem zilnic energie pentru a face față diverselor provocări de la locul de muncă.

Prânzul la români este un fel de trei într-unul: bucuria primului fel, apoi celui de-al doilea, apoi, cea a pauzei de la mijlocul zilei. Aici e nelipsită supa și în general, un alt fel de mâncare caldă, fie că aleg să pună un strop de Vegeta Twist în paste, salată sau în legumele la grătar.

vegeta-ce-mancaruri-le-plac-romanilor-fel-principal

Și cina este la fel de importantă!

Și, în final, ultima masă a zilei, e de obicei mai ușoară și săracă în calorii, pentru a ajuta sistemul digestiv și a menține bucătăria curată. Însă cum adevărul e mereu undeva la mijloc, mulți dintre noi ne lăsăm pe tânjală și mâncăm ce găsim la îndemână, fără reguli, fără restricții. Noi vă recomandăm să pregătiți rapid o salată simplă, căreia să îi dați gustul lipsit de restricții al Vegeta Twist Naturella.

Dar haideți să ne uităm fiecare în farfuria lui și să ne apucăm de gătit!

vegeta-ce-mancaruri-le-plac-romanilor-cina

 

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *