Vara este prin excelență sinonimă cu timpul petrecut în aer liber și la iarbă verde, acompaniat de un pahar rece din licoarea preferată și înconjurat de oameni faini, cu poftă de distracție și gusturi bune. Și ce poate fi mai bun decât un buchet îmbătător de condimente, fum și legume sau carne sfârâind delicios și stârnind papilele?

Un grătar reușit depinde de atât de multe lucruri: ai nevoie de carnea preferată, de o marinare care să stârnească simțurile, de condimente care să mențină savoarea, de un jar care să fie bine întreținut și de oameni dragi care apreciază aceleași lucruri ca și tine – fripturile suculente și savuroase.

Cu gândul la toate aceste lucruri, Vegeta a pregătit un eveniment pentru toți iubitorii grătarelor încinse. Odată cu inaugurarea spațiului recondiționat de picnic și grătare din Parcul Lumea Copiilor, Vegeta lansează și cea mai nouă gamă de condimente special gândite pentru festinurile asezonate cu fripturi delicioase.

Pe 5 iunie, începând cu ora 11, toți pasionații de grătare ce sunt la picnic cu cei dragi în Parcul Lumea Copiilor vor avea parte de multe surprize concepute pe măsura apetitului și a gustului lor. Picnicul va beneficia și de un show culinar oferit de Chef Liviu Balint, pentru o zi de relaxare ca la carte.

Vino și tu și fii cel mai tare la grătare!

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *