Gata cu shaormele, kebaburile, covrigii şi chipsurile de la supermarket. Studenţii din Bucureşti trec la slow food. Vegeta a pus la cale planul care salvează zonele afectate de teribila poftă de mâncare bună, căminele studenţeşti.  Mai precis, lansăm campania „Vegeta îţi pune pe masă ce-a gătit mama acasă”.

 

vegeta-iti-pune-pe-masa-ce-a-gatit-mama-acasa

 

Mâncare de la mama, fără niciun efort

E simplu! Pe 6 decembrie, 4 microbuze Vegeta vor străbate ţara în lung şi-n lat pentru a aduna mâncarea gătită de mame şi a o duce proaspătă direct la studenţii bucureşteni lipsiţi de savoarea porţiilor de acasă. Parcă simţi deja senzaţia aia de când intrai în bucătărie şi te lua prin învăluire aroma de pătrunjel din ciorba fierbinte de pe aragaz, nu-i aşa?

Ce trebuie să faci?

Cu siguranţă niciun efort prea mare. Începând cu 23 noiembrie, o suni pe mama, îi spui toate poftele culinare pe care le ai şi îi transmiţi programul şi traseul microbuzelor, pe care le găseşti aici pe blog, dar şi pe Facebook Vegeta România. De restul ne ocupăm noi. Între timp, tu scoţi tacâmurile alea bune şi aştepţi comanda în pe 6 decembrie, la ora 17:30, în parcarea de la Complex Grozăveşti (intrarea din Splaiul Unirii).

Avem şi alte surprize

Tot de pe 23 noiembrie, intră pe Facebook Vegeta România şi participă la competiţie. Îţi dăm premii borcane şi caserole pentru că, nu-i aşa, după sărbători trebuie să ai în ce să aduci bunătăţile de la mama la Bucureşti.

Până una-alta, noi zicem că n-are rost să pierzi timpul. Pune repede mâna pe telefon şi anunţ-o pe mama că o să aibă treabă! Şi nu uita să urmăreşti blogul şi pagina de Facebook pentru a afla traseul şi programul microbuzelor Vegeta.

vegeta-pune-pe-masa-

Tu ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *